Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

τα μπαν-ια του λαου...

αλλοι 2 επελεξαν την πορτα της εξοδου.
εμενα βεβαια αλλοι μου την εδειξαν.
δεν πειραζει.
ολα εδω πληρονονται..
και ο αγαπητος χρηστος θελει να φυγει.
εσωτερικη πληροφοριοδοτες μας λενε οτι τον κρατουν δεμενο σε μυστικη τοποθεσια
κανοντας του φαλαγγα,γαργαλητο με φτερο και αλλα σεξουαλικα κολπα για να παραμεινει.

παρακαλειτε ο κυριος βασιλοβιτς με το βαθυστοχαστο σχολιο του,αν τελειωσε να τραβηξει το καζανακι,γιατι μαζευτικαν πολλες και επιπλεουν...

4 σχόλια:

  1. Φιλε,εισαι πανεξυπνος !Το IQ που εχεις πρεπει να ξεπερναει το 180.Τετοια μυαλα πανε χαμενα στην Ψωροκωσταινα.Να πας στη Νasa.

    Οσο για το αλλο που εχεις μεγαλο, κανε ενα καλο στην ανθρωποτητα και γινε δωρητης οργανου μετα θανατο.Πρεπει και οι υπολοιπες γενεες να θαυμασουν αυτο το θαυμα της φυσης.Επισης μπορεις να γινεις star σε ταινιες τολμηρου περιεχομενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "παρακαλειτε ο κυριος βασιλοβιτς με το βαθυστοχαστο σχολιο του,αν τελειωσε να τραβηξει το καζανακι,γιατι μαζευτικαν πολλες και επιπλεουν... "
    O oχετος του συγκεκριμενου Blogspot εχει πολλα περιθωρια ακομα για να γεμισει.Οποτε μπορω να προσθεσω αρκετα σχολια ακομα, του αντιστοιχου επιπεδου με τα κειμενα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντα καλοδεχομενα τα σχολια.
    εδω δεν ειναι το κλαμπακι σας με τους δικτακτορες που κλειδωνουν,διαραφουν και γενικα κανουν οτι γουσταρουν.εδω ειναι ο χωρος για τα δουλοπρεπη γιουσουφακια που εκτελουν εντεταλμενη υπηρεσια απο τους αφεντες τους,μπας και αρπαξουν κανενα κοκκαλακι ''δοξας και τιμης''.
    το επιπεδο μου το εχω σαν την αναρτηση.
    το τροποποιο κατα το δοκουν.διστυχως με την περιπτωση σας εχει τερματησει στο βυθισμα κα δεν παει πιο κατω.
    περαστικα...
    αναμενω αλλη μια αποστομοτικη απαντηση απο το γιουσουφακι του μαγαζιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "εδω δεν ειναι το κλαμπακι σας με τους δικτακτορες που κλειδωνουν,διαραφουν και γενικα κανουν οτι γουσταρουν.εδω ειναι ο χωρος για τα δουλοπρεπη γιουσουφακια που εκτελουν εντεταλμενη υπηρεσια απο τους αφεντες τους,μπας και αρπαξουν κανενα κοκκαλακι ''δοξας και τιμης''."

    Ααααα ωστε για αυτο τον εφτιαξες αυτο τον χωρο.Δηλαδη εισαι γιουσουφακι που εκτελεις εντεταλμενη υπηρεσια;Εγω παντως λειτουργω αυτοβουλως.
    Οσο για το "μαγαζι" που λες...δεν εισπραττει συνδρομες ουτε βαζει διαφημισεις.Φανταζομαι οτι στο επομενο σχολιο σου κατι θα βρες να πεις οτι πουλαει.Κατα τα αλλα,χαλαρωσε ,καλοκαιρι ειναι,ο ηλιος νταλα και τα εγκεφαλικα καραδοκουν.Παντως ρε φιλε ,πρεπει να κρυβεις μεγαλη πικρα (ελπιζω οχι κακία) μεσα σου για να στησεις ολοκληρο blogspot για να δυσφημεις σε καθημερινη βαση ενα forum που σε φιλοξενησε αρκετο καιρο.Τεσπα,καλη συνεχεια στο θεαρεστο εργο σου.Εις το επανιδειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή